På äventyr

 
 

Hade med WIbrance på lite äventyr förra veckan, megastolt och peppad på framtiden bara av kritiken vi fick på Fälttävlansinventeringen av Anne Persson, Ragnar Bengtsson och Fredrik Bergendorff. Kommentarerna vi fick var bland annat:
- En häst med fina kvaliteér. Ganska bra balans i trav, behöver bli bärigare i galoppen, som hänger ihop även med skritten. Kan du stärka honom höjer du gångarterna med 2 poäng. 
-Bra temperament, litar på sin ryttare.
I hoppningen skötte han sig väldigt väl, vi hoppade kombination för första gången. Inga konstigheter.
Sedan fick vi gå ut och hoppa några terränghinder och Wibrance kändes jättefin, levererade ett riktigt fint språng. "-Tack det räcker så, han (hästen) har helt klart för sig vad det är han ska göra" Vi tror att detta kan vara ett svårklass ämne och det du ska göra nu är att ta tillvara på den. Satsa på att utbilda och utveckla den i hopningen och dressyren för att stärka den och göra det på rätt sätt! Så kommer terrängmomentet inte vara några konstigheter!
Fredrik Bergendorffs sista kommentar: -Jag gillar den, du gillar den Ragnar, och Anne gillar den. Ragnar: Snygg typ, det var det första jag tänkte på när jag såg honom!

Så igår kväll kom ett mail: Wibrance A är uttagen för fortsatt träning i satsningen som är en del av ”Svensk Fälttävlan 2025”
Så kul att jag får vara både uppfödare, ägare och ryttare till honom! Överväldigad! Beskedet kom dessutom på hans 4års dag, så grattis på födelsedagen Wibrance A
(e: Bravour 1197 Wixi-Willibald) om 15 dagar är dessutom ett helsyskon till honom beräknat )

 
 
 

 

 
 
 
 
1 Ellen - tävlingsryttare:

skriven

Så härliga bilder!

Svar: Tack så jättemycket!
Alida

2 Anita:

skriven

Fina bilder :)

Svar: Tackar :)
Alida

Kommentera här: