Dagens Fetknopp!

Nu har jag halmat upp i boxen, ska tvätta väggarna med Virkon också. Hon får vara lindad nattetid nu eftersom henes ben svullat lite...
 
317 dygn idag :) & fick gå o käka gräs utanför hagen :)

Bildbom Göteborg

Trots noll shopping på Eurohorse spenderaude jag lite slantar i övriga delar av stan :) Vi hängde i Haga och kollade in de största kanelbullarna ever. Käkade grekisk bondsoppa och vidare till Nordstan och Kungsgatan där vi shoppade loss. Min shopping blev: ett par jeans, 2 tunikor, klännig, peeplump topp, yankee candle och små pärlor som sväller i vatten som man kan ha till blommor.
Sen tog vi spårvagenen "hem" och svidade om, drack lite rosé och drog ut  för lite drinkar och burgare på Hard Rock Café, sen dansade vi loss på dansgolvet och när de började spela "Grease Lightning" remixen var det dags att ta spårvagenen hem för att orka till Scandinavium dagen därpå ;) 
Haga!
 
Glömde jag köpte ju även denna tisha :D

Göteborgsshopping

Här kommer en bild på min shopping i Göteborg...
 
 
 
 
 
 
 
Nej just det... jag shoppade ju inget! På Eurohorse alltså. Inte ens en liten hovkrats.
Ville ha en marinblå HV Polo fleecetröja, men den var slut överallt i min storlek (nackdel med att gå på söndagen)
 
Sen provade jag kavajer, men kunde inte riktigt bestämma mig och kom fram till att det är först 2014 jag kan starta min häst igen ordentligt så det fick vänta.
 
Sen skulle jag köpa ett par ridskor, och eftersom de gjort om Ariat till en ny modell passar den inte mina breda fötter med höga fotvalv :((( (blir glapp i hälen...) & sen fanns det bara ridskor i plastskinn så då fick det vara!
 
 
 
Fick dock en brun Spooks väst :D som kommer om några veckor då den ska broderas först.
 
Men så länge kan ni ju hjälpa mig attt fudera Animo eller Spooks?