Slutkörd

är jag. elelr mina lår och ryggmuskler efter en intensiv helg i Sälen. Åkte upp i Fredags em. efter att jag varit på Strömsholms kliniken med Wixi. (o det går åt rätt håll! men boxvila eller lerfri sjukhage  fram tills återbesök..)

Lördagen var vi uppe med tuppen :P o stod i backen kl 9. åkte hela dagen vädret var okej, men fram på eftermiddagen sprack det upp och blev världens solsken o 5 plusgrader! så vi körde lite Afterski. och sen åkte vi och hämtade skootern och vi tolkade vi upp på fjället där de inte är några liftar utan bara SNÖÖÖÖ!
 Bror o körde o jag o D hängde i en lina bakom på skidor. jääävlar vad de gick o inte lite mjölksyra fick man när vi åkte i alla gupp på skoterleden. Sen körde vi upp på fjället och åkte Offpist ner i en ravin. D o jag åkte lite för långt  vi var borta ca 1  h innan de andra hittade oss med skotern. haha vi fick pulsa i djupsnö tillbaka för att få teckning på mobilen så vi kunde ringa till dom andra o säga vart vi var.
Vilket äventyr va :D sen satt vi uppe på fjället i solen och drack Corona o bara njöt! Så härligt!
Sen avslutades kvällen med middag på TD Wärdshus. 

Idag var det nästa lika intensivt, körde bara lite offpist. Men vilket väder! Strålande solsken, blå himmel och 7 plussgrader! Lovely! Nu är man lagom sönderbränd i ansiktet och träningsvärk som heter duga.
Bäst o gå o sova...så jag orkar öppna dörren till hantverkarna imorgon. Ska få nya tapeter i hallen! Blir nog fint, istället för den Bordellröda färgen som är där nu :P eller va säger du kati!

Sängen väntar. tjooo!

image263

H Ö Ö K S kopierar v 2.0

Tävlingsnytt (Tompa gör ju reklam för grejerna! hihi kul. den pållen fanns på mitt gamla jobb.. Vi fick fixa löshår till hans man när han skulle vara med i Falsterbo för att kunna knoppa den,. Eftersom han hade kliat av sig all man eller haft halstäcke eller vad ägaren nu sa.) jaa vill man va fin får man ta till alla metoder, =)

Iaf. så hade dom ju kopierat lite nya saker. Hööks alltså. Fortfarande Copycat enligt mig. Newmarket Golden Stripe täckena. Ni vet de gul/röd/svarta täckena är tillbaka.Horseware har ju tom kommit med sådana jackor. jag vet inte..hm...Det är ju eg. jävligt fult. Jag menar gult? o Rött? hur snyggt e det...nänä.. men jag har faktiskt använt sånna filtar. Men på ett sätt så är det ju ändå snyggt. klassiskt liksom funkar alltid, även om färgerna inte är dom snyggaste. ja lite kluven där :P Men en jacka är ite så värst fab. iaf. hahah elller?
image262

Tävlingsschabrak Hööks vs Kingsland

Strumpor Hööks  vs Strumpor PK International

Newmarket täcke Hööks  vs Horseware eller varför inte Shires
 
Tävlingsregnbyxa Hööks vs Tävlingsregnbyxa Kingsland

Tävlingströja Hööks vs Kinsgsland tävlingspiké finns i vit o ljblå. den med,

Showmaster Benlindor Hööks vs Equiline Benlindor


Nu ska jag sova..!

Housewife

jupp jupp.Började Lördagen med IKEA besök.Jag o min käre sambo Köpte köksgardiner (eller ja en såndär vit "persienn" sak och en matta.  Sen ägnades tiden till att baka! Mockarutor, Amerikanska Chokaldmuffins (med mjölkchoklad i), Vetelängder med kanel, vanilj, o blåbär och vanilj. o så gjorde jag rosa prinsesstårta. ujuj. fick ju inte äta upp allt själv, min släkt hjälpte till rätt bra. :) "Ojj, jag som ätit middag innan jag kom hit, det var ju onödigt"
haha. kvällen blev utgång, Klaras (som vanligt ;)) men jag känner att det behöver snart förnyas man får ju inte bli en del av inventarierna. :P
O idag kom släkten alltså för att äta upp fikat, först körde jag på enligt min Housewife stil (apropå de så börjar det ju snart igen DH !! :D) och städade hela lägenheten, (jo jag var rätt bakis samtidigt, kanske inte så fab. :P) Fick mer presenter, en bok om Brownies, pajform, Sia vas, rosa o vita tulpaner. o pengar =) jag gillar presenter! haha men det börjar ju bli så vuxet...alltså det man får. äkta HW-stil.
o kvällen blev en sväng till stallet o fixa hästen (blir frisk!!) o sen lite film o skitsnack hos Lina.

image261
müffins

skit att du måste jobba. jag hade velat ha dig här!!! päronskutten.