Muffinsbak och biltvätt har jag ägnat mig ...

img_0372 (MMS)

Muffinsbak och biltvätt har jag ägnat mig åt idag. Bilen var över ett år sedan den fick lite TLC så deg behövdes! Muffins är ju alltid gott, gjorde vanliga med hallon i. Men sen toppade jag med smuldeg! Verkligen att rekommendera :) Imorgon blir det Stockholm direkt efter vanliga jobbet. Så nu måste jag packa sen sova! Hopps alla får en bra helg!:)

Hoppträning

Idag med den lilla svarta(okej mörkbruna) faran. Det gick bra, men det finns en del att jobba på innan 120 start. Främst i markarbetet som tränaren sa.  Vi hoppade 5½an och en del linjer, mycket med kort anridning. Måste träna på att få henne mer "framför" mig och att vänta! Det kräver ju mer markarbete som sagt. Hästen var ändå possitiv med tanke på olyckan som hon och hennes ägare var med om för bara några veckor sedan. (De gick omkull på ett hinder och ryttaren fick åka ambulans, det gick som tur var bra men man vet ju aldrig).
Senast vi tävlade :)

Shoppat på Sharpman

Ja idag när jag åkte hem från Eksjö stannade jag till på häsaffären Sharpman. För den som inte varit där kan jag tal om att det är en hästaffär som verkligen är värd ett besök, då de har många märken och grejer. Plus att man kan prova ut sadlar, det har jag gjort tidigare. Jag åkte därifrån med ett par Kingsland ridbyxor och ett par kingsland strumpor. Stod o valde mellan dom och ett par Whitaker ridbyxor, men Whitaker byxorna fanns inte inne i rätt färg. Plus att KL byxorna var på rea. Kan visa bild på dom imorgon, dom är iaf väldigt blå! Sen åkte jag hem, bytte om snabbt ut till Wixi, sen direkt till en kompis stall. Så åkte vi till Götene och lämnade hennes häst hos sin nya ägare. Påvägeb hem blev det såklart donken besök och väl hemma blev det en tur till biltvätten. Det kanske bara är vi som får för oss att köra in i gds hallen med hästtransport. Fick backa @ trixa lite men det gick bra, personalen var jättetrevlig så vi kunde stå på 2 platser. Nu är det sängen som gäller! Over and out.