Kompisar

Rätt fantastiska ändå de där djuren. Hade ena hunden med mig till Wibrance idag. Bad fast hans koppel i den andra uppbindningen där det inte stod någon häst..när jag sen kommer ut från sadelkammaren med stallapoteket står hunden framme vid Wibrance och slickar på hans ben! 
 
Wibrance brukar i vanliga fall bajsa minst 3 ggr under tiden han står på stallgången, men idag var han helt lugn. Stod och vilade på ett bakben och var allmänt avslappnad. Tror absolut hunden hade något med detta att göra. 
 
 

på tapeten

Javisst, i helgen har jag mellan hästeriet och matintagen ägnat mig åt att tapetsera. Det är inte lätt när man bor i ett gammalt hus. Alla som en gång prövat vet..Ett hörn är inte 90 grader, på en bit kan det vara det men resten kan variera...Har man dessutom valt mönstrad tapet är det lite som att skjuta sig själv i foten..Om man vill att våderna ska hänga rakt.
 
Men jag lyckades nästan i alla fall. Nu ska möbleringen styras upp! Sen kanske jag ger mig på ett till rum.
 
 
 
 
 

Duktiga Wixi

Wohooo fick ett infall igår och efteranmälde till en hopptävling. Vi skulle egentligen ha varit bortresta den här helgen så därför hade jag inte planerat in någon tävling. Men det blev lite ändrade planer, så igår kväll anmälde jag till 2 klasser i Lurbo. 
 
Vi red 110 och 115 och fick med oss en placering i 110!