ORIMLIGT

Oh oh, She´s having RAGE!!!
Lika arg som Kishti är när hon skriker orimligt är jag nu. Har varit idag. Min arbetskamrater också...
Hur svårt kan det vara att ha lite framförhållning och ordna saker i tid, detta är faktiskt livsviktigt!!Det kom inte som någon nyhet heller..suck suck "Men det ordnar sig..." som optimisten sa. O i detta fallet är det INTE jag som är en optimist utan de som lämnat oss i "skiten"...

Men Gott Nytt År! på er alla, jag hoppas verkligen nästa år blir bättre. Tänkte försöka avsluta det på ett bra sätt. Ikväll blir det The Bull!!!

Edit: Vi har inget hö...blandannat..

Hoppla pålle

Idag var min häst minst sagt fräsch, hon har ju inte hoppat ordentligt på ganska länge, så idag hjälpte J mig. Wixi gjode alla divese bakutsparkar o bock-skutt hon kan. Taggad till tusen, men tyvärr blir hon svår att kontrollera då. J sa, ja du har ju inte så mkt att välja på, än ett frammåtläge när hon är sådär. Blir för av/på o och om jag vill ha henne mer i vänta, vänta lätta läge ;) så blir hon studsig och det blir en fight. Men han tyckte jag skulle prova  ett gag (bett) . Så får vi se om det blir någon skillnad...Men hon leverade några fina språng också, så känslan var ändå bra, kul med en positiv häst igen. Ska bara lära mig att rida den ;) Fast hon känns jättefin på marken ju..Så ska försöka överföra den känslan till hoppningen..

Det svåra är att göra det enkelt ;)
Gammal bild..men ungefär så...;)