Heelgen

Hade ju en lördag o söndag också! Dom var bara bra. Lördagen var rolig :) Efter jobbet. Utgång med min ständiga vapendragare! Kul var det, vi fick gratis "curry" på en indisk restaurang. Naaan bröd är gott.
En sak är vädligt märklig här. Folk blir förvånade över att man cyklar..(!!) "but cant you take a taxi?" Joo men vi kanske vill cykla (o spara pengar..haha)
Söndag var tröttdag, jobba jobba sen kladdkaka o film. Internet är muppigt så sorry för dålig uppdatering!


Min klänning är rosa men det vet inte min kamera!

En bra dag!

Igår hade jag som sagt min DayOff, välbehövligt. Började dagen med en sovmorgon snoozade till kl 12. Därefter käkade jag en frukost (ägg,skinka o tomat :D) och fixade iordning mig o tog cykeln in till stan. Perfekt väder, lagom varmt för shorts, men ändå inte så varmt att man blir svettig av att gå i solen.


Dagens outfit :)


I stan(hahaha vad bonnigt de låter) köpte jag först biljetter till SATC 2, sedan begav jag mig till Starbucks för en Mango Passion Juice. Det var gott! Som slushpuppie fast med riktiga smaker! Sen kollade jag runt i en miljard (nästan ;) olika butiker, bla efter en till bikini. Men jag kunde inte bestämma mig...Det blev iaf en ny klocka, en paljettjacka och en "skylt" eller vad man ska säga, stående ord. Den är främst tänkt till att ha hemma i Sverige sen ;)Sen tillbaka hem,rida lite, o sen fixa iorning för bio :)


Påväg till bion, i min nya paljettjacka :)

För alla SATC 2 fantaster...

Minns ni champangeglasen i scenenera från Anthony o Stanfords bröllop? Nu kan man köpa likadana själv :) Blev dålig bild, men skaftet på glasen är prydda med Swarovski kristaller (bling bling :D) 230£ går dom på.Finns att köpa i Swarovski butikera(iaf häri England). Dom andra smyckena ska vara STAC inspirerade, men jag såg dom aldrig i filmen...gjorde ni?