Jag blir inte klok

Kör ju på o rider som vanligt med min häst, idag hoppade vi. Hon var jättetaggad, drog mot hindren i börjat så jag fick göra lite halter osv. Sen hoppade vi lite högre o då lugnade hon ner sig och hoppade jättefint. iofs inga höa höjder, men det känndes bra iaf. Jaja vi kör på o ser vad som händer helt enkelt..

Idag har jag varit duktig och städat min bil, dom som känner mig vet att det är ett projekt.. Så numera är baksätet synligt och man kan sitta där ;) Stolt!
 

Svar på lite frågor...

ni ställde i inlägget..
Hästen är 10år, Det som orsakar hennes smärta i ryggen är att hon sträcker ryggmusklerna som är precis mellan länd och korsryggen... Förmodligen är dom "uttöjda" eftersom hon sträckt sig flera ggr på samma ställe i ryggen. Hon har en gång (för 3år sen) kraschat rakt in i ett hinder o sträckt sig i rumpmusklerna, men är behandlad med ET regelbundet så fort det behövts efter det. Men sträckningarna hon har nu har tidigare uppkommit ute i hagen/eller då hon halkat, vet inte riktigt eftersom jag själv nästan aldrig tar ut/in henne. Så det sitter nog mer i huvudet på hästen att inte bjuda frammåt på tävling. Hon har inte tävlat spec mkt i sitt liv... Sadlarna är utprovade och en sadelmakare (och equiterpeuten) har kollat på sadlarna och sagt att de ligger bra..ET säger att det inte borde vara sadeln som orsakar smärtan utan att hon gör något annat (lever rövare i hagen, halkar till etc..) och veterinären hade inte ens en tanke på att det kunde vara sadlarna...
Equiterapeuten har hon fått träffa så fort det varit nått med henne och det va ET som nu senaste rekommenderade mig att åka till veterinären och kolla upp henne eftersom hon har så lätt att sträcka sig på nytt i ryggen och att det är ett mönster som hela tiden kommer tillbaka..
Men jag ska ringa ut ET snart igen...Tack för era synpunkter =)