Mannes andra H100

 
RäserManne och jag i terrängen idag! Vi räsade så fort att vi inte hann "svänga av" (45 graders sväng av från en väg utför ett nedhopp m djuplandning på ett fält) jag vände tillbaka och hoppade utan problem. Tyvärr så dömdes det som olydnad/stopp även om jag aldrig red an.Jaja det är inget OS... Alla svårigheter helt klockrent!💪👍🌟 Förbättrat dressyren med 3% sedan sist, nu ska vi gymnastisera i vinter så Manne blir starkare i bakdelen och hoppar runda felfria språng. Han är en riktig maskin i terrängen, så kul! https://youtu.be/YdGez5k2Y9g Häng med på rundan här!

The dooogs

Fullt upp hela veckan med att rasta dessa, att springa på stubben är kul! Men de var ganska billiga en morgon när en gjort något som liknande Johnnys senap (förlåt, men hatar senap ändå) mittt på golvet (som när jag själv spydfärdig av lukten lyckades kliva i en klick) en annan spydde  under tiden jag stod där och torkade och en tredje kom och la en strumpa i alltihopa. Den fjärde bet sönder en plastpåse och pissade på en kudde.
 
Jaa nåt trevligt har de hunnit med att sätta i sig under rundan på stubbåkern.
 
Nej usch vilket äckligt inlägg det blev. Hundar  är söta och jag älskar dem för det mesta! Men den där morgonen var de inte på topp!

Waaajbräns

 
Idag (ja vi fick på skon i onsdags, så hann rida då, sen fick han vila torsdag, fredag) blev det i alla fall ett pass på stubbåkern- Först pigg som attan, sedan efter att ha kommit till galoppen (suttit kvar i tvärakast i galoppfattning) och galopperat ett halvt varv i räsertempo, gick det att påverka betydligy. Jisses vad fin han är då! Mjuk och fin, tar stöd på bettet. går fram förf skänkeln.