Shoppat idag

Endast 10:- för en burk, så jag var tvungen att köpa 2! Tror att de var så billiga för att det är olika ihällt. Dvs den ena har vanilj till vänster o choklad till höger, den andra tvärtom..som om det spelar roll. =PFUUK IT!

(helst med svenskt uttal ;))  Skulle ju ha åkt till Sälen imorgn, ansökte om ledigt för 2 veckor sen, trodde allt var frid o fröjd. Men så blev min vikarie sjuk idag..o INGEN annan kan tydligen rycka in..trött man blir! Så nu blir det inget Sälen/Idre i helgen. Det är väll typiskt. Nu har jag lugnat ner mig, ni skulle sett min ilska förut!

Annars har jag ätit en svart måltid idag, var lite dyster o min pappa hade lagat blodpudding o så drack jag julmust. Twilight föda. haha

Inte så mkt roligt att komma med idag, hästne fick bli longerard för att slippa utloppet för min ilska..
Göteborg blir det snart iaf, måste börja planera för min shopping! Återkommer med lista :D

Jag ska sälja min häst

inte imorgon eller om en vecka precis. Men inom ja säg 1år.  Tror jag. Det har jag kommit underfund med idag. Diskuterade med E & jaa, hon har ju inte precis den bästa galoppen o scoop till att gå mer än 140 (om hon ens gör det?!) Man ska ju aldrig säga aldrig, får hon bara hålla sig frisk o göra bra ifrån sig i 130 så får vi väll se. Men ändå hon har ju galoppen emot sig, även om hon är som en "catwomen" super kvick, försiktig o bra teknik...Så har hon ju inget scoop..tyvärr! Men hjärtat kanske är större än scoopet? N trodde ju hon skulle gå minst 140..


Det största problemet är bara att hjärtat säger något annat. Meen 1år är lång tid, i år ska jag satsa o så får vi ser hur långt det räcker. För ska jag sälja henne någon gång så ska jag ju göra det nu när hon är ung o man kan få lite betalt för henne. Men vem vet hon kanske går 140 om 1år, men sannolikheten är ju inte så stor..Återstår att se.
Usch det känns hemskt att tänka så, men jag vill ju rida större klasser. Vore jag rik skulle jag ju behålla henne o köpa en till. Men det har jag inte råd med..Hej du snygga & rika man kom o köpa mig en häst o betalaaaa!!

Sen finns ju alltid tanken att ta föl på henne, men...Hon har ju som sagt inte den bästa galoppen, så då lär det ju vara en hingst med en 10:a på den. sen exteriörern..(självklart har min häst många bra sidor också!!!) Sen har hon ju grå papper, vilket gör att avkomman inte får visas på 3årstest o sånt..
Så det finns ju alltid bättre ston att avla på.  Eller att köpa en "färdig" fölung, men det är ändå ngt speciellt med att ta ett föl på sin egen häst..

Vad skulle ni ha gjort?


Love U