Gbg & CPH

Veckan har varit fullt upp. Massor med jobb har bla. varit borta 2 dagar i Göteborgsområdet, i helgen har jag stått på en hälsomässa i Köpenhamn också. Nu har jag tryckt i mig ett lass med tacos och ska åka och mocka till Wixi, hon trampade på trakten av skon när jag red igår kväll så hon får vila idag. 
Hade bästa medryttaren när jag vari Göteborg i alla fall :) Tur jag har hittat en karl som kan rida även om han ringde och frågade om nosgrimman skulle vara innanför eller utanför ;)
 
 
 
Tycker det är så gulligt att man kan svänga vänster till Kärleken i Halmstad.
 
 
 
Hittad en fin klänning som jag köpte :)
 
 
Feskekörkan i Göteborg, käkade lunch precis utanför.
 
Hann även förbi och köpa mig en Hagabulle! (de är sjukt stora och smakar väldigt gott!) som jag och min "nya medryttare" delade på när jag var hemma igen.
 
Här inne har jag spenderat helgen.
 
 
Köpenhamn är fint!
Många fina platser att se, gick bara en lite längre runda igår innan jag skulle med tåget, men det känns som ett perfekt höstnöje en solig ledig dag, att åka över till Köpenhamn och strosa omkring på Ströget och äta lunch i höstsolen. 

Tävling Åsbo

I går åkte jag iväg till Åstorp, nä vänta Åsbo var det ju! haha, och tävlade lite med Wixi. Hoppade 2 klasser och det var ett bra tempo i första klassen men jag glömde de där små halvhalterna så 2 bommar ramlade, i övrigt var jag nöjd...I andra klassen hade vi inget flyt alls, vi tog oss runt banan men det var inte mer än så. Sjukt misspepp på det, jag vill ju tävla och rida och att det ska gå bra!  Förra veckans träning kände helt strålande. Förhoppningsvis är det bara en brunst, för hon svarade inte som hon brukar för skänkeln och gick och "segade" kanske är hormonhalterna annorlunda i kroppen efter att de fått föl precis med människor? Samt att hon sätter vinterpäls. Aja framtiden får utvisa, tråkigt att man ska ha 12 fel i en 110 bara när man faktiskt börjar få till bra ridning annars. Men det är precis som att hon blir för lydig och känslig, och bara jag håller ihop lite så fungerar bromsen alldeles för väl och får jag stopp och istället då börjar jag jaga iväg henne istället och då blir hon stressad och hoppar för platt och springer..Sista hindret kändes i alla fall bra, där var hon mellan skänkeln och hinder och hoppade ett fint språng. Men denna tävlingssäsong har gått alldeles för mycket upp och ner, det är jag inte nöjd med alls.
 
Var en snäll Evelina fotograf där så återkommer när hon skickat mig lite bilder :)
 Den här bilden speglar oss ganska bra. haha. Från förra veckan, dä vi hoppade en 115 klass med ett stopp och ett ner...
 
 
Tror nog jag tar min nya ponny nästa gång :)