Helg och måndag

Helgen spenderades först i Örebro för födelsedagsfirande av min pappa, sedan efter en lite sväng på julmarknad åkte vi vidare till Vadstena till svärföräldrarna för kräftskiva som avslutades med hummer! Muuums! Sedan var vi inne i Vadstena och gick på julmarknaden inne på slottet och en sväng inne i centrum längs julskyltningen. Jag köpte lite pynt till granen i form av supersöta snöflingor gjorda i trä. Sedan styrde vi bilen förbi Sharpman och jag shoppade lite nödvändigheter till hästarna (schampoo, pälsglans, ett par animo strumpor, ett par Dyon tyglar och lite hundgodis, de hade 25% på alla hästsaker!) Sedan var det bara  lite mer än 3h ner till Skåne i storm. Gick bra att köra ändå och sedan åt vi middag och somnade gott.


Idag var det dags för en första opponering på min uppsats och vi hann lagom klart till brandlarmet gick och vi fick utrymma. Malmö Högskola har flyttat till nya lokaler som var superfina! (det var de iofs innan också..))
 
Så nu sitter jag och pillar med ändringar och justeringar på Starbucks, väntar på sambon som också är med ner och är på ett annat möte, snart blir det lunch och sedan hemfärd!
 

SIHS

 
Igår kväll var jag inne med gänget från stallet och tittade på inomhusfälttävlan. Det var bra tryck i publiken och härlig stämning. Läskigt med hästen som satsade och hoppade över hela banken och sen gick omkull. 
 
Ingrid Klimke är ju bara bäst, som hon rider! Fort som fan men fortfarande med full kontroll och hästarna i balans så de kan vända på bakdelen i svängarna! 
 
Gick en sväng på mässan, köpte en julklapp till Jax och en mössa till mig själv. Inget till hästarna...behöver inte direkt något just nu så det kan lika gärna vänta...Gud vad tråkigt det låter..haha
 
 

Torsdag och SIHS

morning, good morning, and coffee-bild
Godmorgon! 

Sitter i soffan med hundarna sovandes omkring mig och dricker morgonté. Skönt med mjukstart!
Ska snart iväg till stallet så det är avklarat, sen plugga lite och äta lunch för i eftermiddag ska jag in till Stockholm/Friends och gå på fälttävlan! Någon mer som ska dit?