Hej från Skåne

Har inte riktigt haft tid med datorn :) Kom ner seent igår natt & idag har det varit skola & Wixi & skola igen. Middag på stan & Wixi igen. Resan ner gick bra, men känndes som 100år minst. Det regnade genom hela Småland, i Skåne Län började det blåsa istället, så transporten gungade  i 60km/h..Riktiga vindar!
W var duktig iaf, stod snällt på släpet och har redan funnit sig tillrätta i det nya stallet.
Nu blire sängen. godnatt!
Bättre update imorgon :)

Besöksrekord

Har nyss kommit hem från lite födelsedagsfika för min ena bror, sitter här bland alla flyttkartonger och noterar besöksrekord på bloggen! Kul!
Tänket passa på & fråga er, vad vill ni läsa mer om? Alltid roligare att skriva om man vet att det uppskattas.

Kingsland Höst/Vinter 2011

Suuuperhärlig Dunrock från Kingsland 2999:- Hos bla.  Filippas Ridsport
Dunväst i samma stil, det finfina priset 2499:- Helt seriöst har Kingsland blivit sjukt överskattat i takt med att  de blivit ett alltmera populärt märke. Men de har verkligen försämrat kvalitén mot för typ 6år sen. Då var kläderna välgjorda och i bra material tillverkade i Norge. Nu känns det som att de har snålat på kvalitén och kör lite på kvantitet och högre priser. + Att de flyttat tillverkningen till Polen..Går inte riktigt ihop sig för mig. Sen är det jättesnygga saker för det mesta det säger jag inget om. Men försäljarna och Kingsland själva lär ju göra en hyffsat stor förtjänst på att sälja Kingsland kläder. Jag menar många av deras hoodies och strumpor blir noppriga, ridbyxorna går sönder i grenen osv. INTE ok!
Eller varför inte dessa porslinsmuggar 299:-
Eller denna väst i den otroligt smidiga färgen vit.....:/ Känns som om ngt en rik amerikan skulle kunna ha på sig och matcha med vita moonboots alt pälsstövlar...:P
'
Typ som Mariah Carey ;) (fast byt ut det till vitt då...)