Dagens Ridpass

Tokladdad häst hade jag idag. Inte konstigt med tanke på att hon vilat de senaste dagarna. Hon taktade ner hela vägen till ridhuset, väl där sprang hon och ruskade på huvudet, men var ändå duktig och tog förhållningar. Sen när jag fattade galopp kom några små bocksprång, och varje galoppfattning var som en explosion av energi, när jag sen vände upp på diagonalen och bytte varv var lyckan total för min häst. Hon bockade, hoppade upp i luften, sparkade, fortsattte bocka osv (ni har ju sett det förr;)), tur att det kom en vägg jag kunde styra in i. Man sitter inte riktigt lika fast i dressyrsadeln :P
Blev rätt mkt galoppjobb, sen var hon betydligt lugnare och vi kunde jobba lite mer normalt. Kändes mjuk och hyffsat lösgjord, men lite för mycket energi för att få den där kanon takten. Men ändå en bra känsla, och som sagt inte konstigt med tanke på att hon gått i en  frusen knögglig lerhage de senaste dagarna och inte gjort så mkt annat (men jag drog ner på kraftfodret, men det hjälper ju inte ;))
Wixi var snygg med beiget schabrak och lindor idag. 
Skenet bedrar...Så trött var hon verkligen inte!

New In

Vita ridbyxor, Mountain Horse kostade 999:- 50% på rea och 50% på rean :) Tycker dessutom de sitter väldigt bra, inte för höga och inte för låga. Som ett par stretchjeans typ :) + Att jag gillar bakfickorna! Hoppas kvalitén är bra.
Terrängskydd till bakbenen (fram var slut, men har ett par som duger så länge) De var också på rea 75% rabatt, därmed!