Nystädat

Fint vare här :) Många av balkongblommorna har fått flytta in, och jag har tagit sticklingar på Mårbacka pelargonerna (hej tant!) 
 

ingen b-ponny längre

 
Kommit en übersöt liten b-ponny till stallet.  Wibrance ville gärna hälsa och tänkte då på att han såg större ut än ponnyn. Mycket riktigt så är han över 130cm nu! Tror tom han är några cm till för jag mätte honom inne i boxen och underlaget där inne är ju inte precis plant.

Besikta hästsläp

Blev longering i pessoa lounge av Wixipix idag, sen har jag varit och besiktat bil och släp. Släpet skulle ombesiktas pga att bromsarna behövde justeras, och det var inga problem. Däremot upptäckte de att golvet börjat murkna lite i bak kanten, så nu måste det bytas (konstigt att de itne såg de då jag besiktade släpet första gången dock...)
Är tydligen inte så enkelt som när jag hade min gamla Dalavagnen där det "bara" var att byta golvet, då Atec  släpet har både sadelkammare och helgjuten gummimatta ivägen. Men förhoppningsvis kan min bästa pappa hjälpa till att byta bara den delen, fram till en balk så att skarvarna hamnar mitt över en balk. Hoppas det går! 
Bra ändå att de är mer noggranna på besiktningen med detta, minns när vi lånade ett släp när jag var yngre och vi lyfte på gummimattan och det var ett stort hål så jag såg gräset på marken under! Hade inte varit så kul att köra en häst i det släpet...
 
 
Gammal bild på släpet..är inte lika fint i lacken längre :(
 
 
Släpet är i alla fall bra till mycket :) Vad har ni för släp?