Avundsjuk?

Ang. inlägget jag skrev igår så påstods det att jag skulle vara avundsjuk..
Ja klart jag skulle vilja ha dyra fina hästar och kunna rida ännu bättre, men det är inte det som det handlar om! Då har du missförstått mig, det jag stör mig på är att jag inte fick något engagemang från min tränares sida, för jag tycker inte att jag ska behöva gå fram själv för att få en kommentar, utan det är väll lite vad man betalar för, för att få kritik/hjälp o kunna diskutera?

Tjejen med många dyra fina hästar fick det, och då känns det som att det är vad som krävs för att få uppmärksamhet och hjälp! Jag betalar också för min träning...Dessutom är jag inte sån som tränger mig på(inte i sånna situationer), jag har respekt för andra människor och avbryter inte andra i ett samtal, spec för min tränare och då väntar jag på "min tur". . Men den kom inte....

Och det handlar heller inte om att jag vill ha en klapp på hvudet och höra "vad dukitg" jag var idag, utan jag vill helt enkelt kunna göra bättre ifrån mig, och för att kunna det, ska man väll ha sin tränare till hjälp?! Det är ju det som är själva vitsen med att träna

Om jag bara ville höra att jag var duktig skulle jag kunna sätta min vän Moa i ett hörn och så kunde hon berätta det för mig (som hon själv sa :))

2 ÅR!

Idag är det 2år sedan jag började jobba på Ridskolan, shit vad tiden går fort! Vi brukar äta tårta när det är något sånt, men jag tror faktiskt att min chef har glömt bort det, för jag gjorde praktik den första månaden och blev anställd först i December...haha. tack så mkt för att jag är ihågkommen

Nej nu ska jag sluta gnälla, skulle ha åkt o bytt till vinterdäck på Jeepen imorse, men jag försov mig.ovanligt?
så nu antar jag att jag får fixa det själv, men det var krångligt förra året minns jag, inte samma bultgrejs som på vanliga fälgkors. Men nu ringde chefen på andra jobbet och sa att om jag kunde fixa det själv skulle jag skriva upp timmarna till det så fick jag betalt. bra! .Måste byta på transporten också, så jag kan åka säkert på Söndag. + på min egen bil, men den har bara 2 fungerade däck...Så det måste köpas först.

o Nu är hösten också slut, Igår fick jag skrapa rutorna för första gången, jag hade glömt hur tråkigt och jobbigt det var...! och mer kommer det...Ge mig ett garage!


Utseendefixering

En som tagit ett steg (eller två:P) längre än vad jag har med sitt usteende är denna kille. ni måste bara kolla in Holywood kropp på 200dagar,  haha lite småkul faktiskt, jag tror inte att han kommer lyckas, en spinkig tonåring m finnar på ryggen...Eller ja vältränad blir han säkert, hoppas han är hunkig på andra sätt också, ananrs äre kört.;)
Men hey, han har ju redan en Holywood kropp, fast som tjej :P
Mitt tips för snabbast resultat: Pumpa lite annabola...;)