Naprapaten

tack för att ni finns! När jag klev ur sämgen imorse svartade det för ögonen av smärta. Tog en naproxen och somnade om, ringde en naprapat här i Malmö och lyckades få en akuttid idag. Så värt. Kunde gå upprätt ut därifrån i alla fall. Men det kommer bli bättre först imorgon och sen ska jag på återbesök på tisdag. (anledningen till att jag är så röd är liniment ,))
 
Naprapaten suckade lite och sa.."Ja det är ni hästtjejer" så tydligen är detta ett vanligt fenomen.
Vi är starka i låren men  ljumskarna och ryggen får ta mycket stryk.
Vi måste bli bättre på att stretcha höftböjaren och jag var stel i hela ryggen och bröstryggen. Jösses vad det knakade när han tryckte loss där.
 
Två av mina hästvänner har haft nästan precis samma problem, så jag antar att det finns fler därute?
 
Nu ska jag ta mig till stallet och se om jag kan rida lite...
 

Ryggskott

Men åhhh. Kan det sluta göra ont någongång? Man ska tydligen inte sitta, det gör svinont att gå och stå. Så ligga platt är typ det bästa. Eller att hasa och ta smååå steg och vara kutryggig och luta till höger, så fort jag sträcker på mig hugger det till som fasen i ryggen. Inte skönt. Svalt ipren halva dagen, sen hasade jag mig ner till bilen och köpte Volataren, blev lite bättre. Det slutade hugga till som knivar när jag försöker sträcka på mig, så jag kunde i alla fall åka ut till stallet och göra Wixi. Blev ingen ridning såklart :( bläääk. 
 
Eftersom det är torsdag postar jag lite tbt (TillbakaBlicksTorsdag eller ThrowBackThursday som det så fint heter på engelska)
 
Samltiga bilder från Januari månad, men olika år...(och temperaturer...)
image description
 
 

Sänghimmel

 
Ja det senaste jag knåpat ihop i mitt hem. Dock behöver jag en slagborr så jag kan ha den på alla sidor.
Jävla fuskbettongväggar från 60-talet som inte går att borra i!