Lysande Sickan!

Safety First! Ihandlade nya reflexer då de gamla var några år och började gå sönder. Rosa är ju mkt finare än gul! Så varför inte liksom :)

                                                                                                                                                        
 
 
 
Red bort till kullen och klättrade. Red över åkern dit och hem, i galoppen var hon jätteduktig. Fin och lösgjord från gårdagens arbete på ridbanan där jag hade 24 m mellan två bommar och rullade på i galopp, kunde reglera på alt mellan 5 och 9 språng!
 
Och idag kunde jag påvägen HEM i GALOPP bara räta upp mig och spänna magen så kortade hon ihop galoppen! Snacka om framsteg! 
 
 
Här ser ni även supersvans reflexen jag skrev om i ett annat inlägg.
 
 

Wibrance A

Hingst, f 2013, e Bravour-Willibald-Gassendi fullständig stamtavla här
 
Wibrance mamma är då min Wixi, han föddes en vacker natt i maj, redan från start har han varit en nyfiken, glad och tuff lite kille. Tanken med honom är att jag ska behålla honom som framtida tävlingshäst.Mer info kommer ;)
 
 
 
 

Wixi

sto 165 cm, f, 1999 e Willibald-Gassendi-Nepal för fullständig stamtavla klicka här
 
Wixi är mitt fina donna som jag haft sedan hon var 4år. Jag köpte en outbildad, lurvig liten häst som sprang på sidan av hindren vid löshoppningen och som jag ramlade av på provridningen. Men såklart skulle jag ju ha den här hästen och hon har i skrivandets stund varit hos mig i 10år. 
 
Wixi har varit med mig överallt, när jag bodde i Varberg, i England och till Skåne och såklart långa perioder i Örebro, där jag är uppväxt. 
 
Vi har tävlat tom 130 hoppning, LA dressyr och debutant fälttävlan. Wixi är väldigt glad i att hoppa och kan bli het och stark. Hon går fram överallt och har riktigt stabilt psyke, men det har tagit tid att få henne dit. Hon har lite humör men får man henne med sig är hon samarbetsvillig. Hon är givetvis min bästa kompis och gnäggar när jag kommer till stallet :)