Sen sist..

Haft en superbra vecka uppe i Örebro hos familj och släkt. Nu sippar jag på lite bubbel och väntar på att tvätta ur hårfärgen(underbart med vuxna ridelever som ger en riktig champange i julklapp :)) . Ikväll blir det middag, trerätters. 
 
Var och red Wixi idag, hon har vilat under tiden jag varit borta och hon var extremt laddad och pigg! Kul :)
Nedan ser ni: Jag i skogen. Lite snö i trädgården i Örebro. Elegant skaldjurssoppa. Min nya pyjamas. E18. White Trash morgonrock. Jag och killen som jag var på dejt med på Ullared *starstruck*. Lite Ullareds shopping och julklappar. Wixi idag med sitt nya pannband. Slutligen: Den sista solnedgången för i år!
 
 
 

April, Maj, Juni

APRIL
Mamma och Pappa på besök, vi tapetserade vardagsrummet och hallen. Det blev verkligen vår i år med! Åkte till Göteborg och Wixi blev ännu tjockare!

MAJ

Ja det var en evig väntan på den där lille krabaten som skulle komma ut och så plötsligt en dag var han här! Blev måånga fina bilder! Resten av Skåne var också vackert, och jag gjorde om på balkongen. Var en hel del jobb och skola samtidigt, så mycket att göra!
 
 
JUNI

Massor med jobb, busig fölunge och vi tog en liten ridtur.
 
 

Januari, Februari, Mars

Januari

Härliga uteritter i både snö och solsken och kyla,  Londontripp!
 
Februari:
 
 Bruksprovsveckan på Flyinge, flera uteritter och flyttpackning. Många härliga besked (nytt jobb, köpte lägenhet, fin stallplats osv.)
 
 
 
MARS

Flytt från Ystad till Malmö igen, nytt jobb, ny lägenhet, födelsedag och värmen började komma tillbaka och Wixis mage växte :)
 
'