Duktig Pålle

Denna helgen med. Var nära att bli en blå, men tyvärr så rev vi sista JÄVLA hindret. Dock placering ändå! Hon var såå duktig hoppade bra och ställde upp fast jag tokade mig på ett ställe, det var i 115 klassen.
I 120 hade vi 4 fel, ett riktigt skitpet, kan inte säga att jag gjorde ngn tabbe men bommen ramla, typsiskt jag som ville rida omhoppning. Men i övrigt var rundan fin, bra språng och TEMPO :). Kanske lite väl lugn faktiskt, men bra med tanke på att jag red lite mer fort i klassen innan (tidshoppning).
Men vi gjorde iaf 2 bra rundor och det får man vara nöjd med. Såå nästa gång dååå! :)

Wixi vill ha morötter...;)
Snälla Sanna var med, hon filmade också, om ngn vill se?
Bjussar på en printscreen iaf. Tyvärr ingen bra kamera med.

Mat & Sol

o en del bada har jag ägnat min helg åt när jag inte varit på tävling.
Kötbullemacka ala Sanna är fint!
Plocktallrik/Tapas med Kato. Och film o busringing :P
Trippelskydd ska  de va!
Ett litet moln kom ivägen för solen...men rätt vackert på bild!

Bilder Lockenkil

På söndagen var det också tävling. Regnet vräkte ner när vi åkte dit, och dom var inte precis snabba som på Örsta. Jag hade räknat (med "råge") när vi skulle komma dit, då hade klassen före inte ens startat (den borde ha varit slut..)
Menmen, efter en stunds väntan o lite snabbfika med mamma o pappa som kommit för att titta, så var det laghoppning omg 3. Jag hoppade 110cm och var nolla. Jättenöjd med rundan. Trots pissigt underlag och knasig framhoppning (man fick bara hoppa i högervarv...) Tänkte att Wixi också skulle vara lite trött med tanke på att hon tävlat 2 klasser dagen innan. Men inte då, hon var mjuk o  lydig och lyssnade super och hoppade bra språng. En fin skolrunda, men jag kunde ändå hålla tempo och korta av svängarna trots  den trånga banan. Dessutom felfritt (klart tävlingsmänniskan i mig vaknade när de sa till mig innan jag skulle in: "Alida, känn ingen press nu men om du nollar nu så vinner vi garanterat!)
Kändes otroligt skönt att göra en bra runda efter den sista på lördagen. :)
Teamork :)

Härlig känsla :)
Vårat lag vann och det andra laget från samma klubb kom 2:a, BÄSTA KLUBBEN! :D (snyggaste jackorna har vi också :))
Segermat!
Vi vann dessa täcken. Superfina regntäcken från Equest Diablo "for your little devil" står det på förpackningen, så jag antar att dom är slitstarka. Bra passform var det också + lite lätt fodrat. Toppen! K