Lite humor

från BF såhär på kvällskvisten. jag tycker det var sjukt kul...
"Vad har du för bil, tråden.."
..Min kompis undrade om jag skaffat en pudel..?

"Äntligen har jag fått sex tråden"
-"Var så bra å s mysigt å jaaaa sååå välbehövligt  "Sååå, ***, jag e lessen men vi får skjuta upp nybildningen av vår klubb för "sex-starvande ridtjejjjer" haha!"

-"Haha! Attans, jag som skulle söka EU-bidrag för vår underbara klubb! "


det är humor det, hoppas nån annan förstår.

Räkningar

måste seriöst vara det tråkigaste i hela världen, speciellt när man har dom för 12 000:- och hästen dessutom ska ha Equiterapuebehandlning för 600 och nya skor för 1000:-  jipppiekayjey.
Jag måste bara får gnälla lite. blir så otroligt less. tur att jag hann shoppa liiite till mig själv i helgen.
Ja helgen, tillbringades i Göteborg, vi skulle jobba, jag kati o daniel. och var på Hard Rock Café o käka. mega gott. och proppmätt blev man. goda rapar hela kvällen:p haha usch.
Sen jobbade vi då, på Valand. finns många päronmongon och en del normala. o sen dök en väldigt söt sak upp :) tihi. vi får väll se vad som händer.
Vi avslutade kvällen (eller snarare morgonen...) eftersom de har öppet till kl 5 o det dessutom blev vintertid...på McD, med matkrig, sååå moget. jag vet :P

Sen när vi skulle gå hem gick jag o Kati vilse på avenyn. haha eller ja inte vilse men de va två grabbar som stoppades oss o frågade vad man skulle göra nu.? "Ehh, sova??" så gick vi, o efter typ 500 m kom vi på att, vart fan är hotelllet..?? då låg det precis där killarna stannade o pratade med oss, så det var bara o knalla tillbaka. hahah. typsikt oss. som när vi letade efter Harrys i Uppsala o det låg preciiis bakom oss.

Söndagen var det hotellfrukost (med pannkakkor :P)
o sen blev det lite shoppning:
*jättemysig grå lite overzied strickad tröja från Zara
*svart t-shirt med coolt tryck också från Zara
*Svart schal m rosa o gulddetaljer från Rut, Med flera . . .
*Guldskärp också Rut, med flera .. ..
*Burberry halsduk
*Blingbling örhängnen, långa.


nej nu måste jag åka till hästen, o sen börjar jag jobba kl 12. Vi ska fira 1års dag idag, min alltså. jag har jobbat där i 1år o de ska vi fira med Prinsesstårta, eller jaaa jag ville ha rosa marsipan, vad heter den då??

puss*


image191
Hoppas jag får en vit krona på min med :)

Mitt hjärta och jag, 4år!

4år sen är det idag som jag hämtade hem dig och du blev min. Tiden har gått fort, och vi har hunnit med massor på vägen. Det har varit blod (jodå, när du stegrade o nockade mig på nästan) svett(nää det är inte alls jobbigt att rida...)
och tårar (av både ilska tråkigheter och glädje!) Vägen har inte alltid varit rak, det var många som tvivlade på att det inte skulle bli häst av dig, och det fanns stunder då även jag tvivlade. Men vi bevisade tillsammans att de hade fel! Du som smet förbi alla hindren när vi var o kollade på dig, o som knappt gick att styra och bockade som en tok så fort man skulle galoppera, och som stegrade och skulle springa hem så fort vi skulle rida ut. Till att idag ha startat 130 hoppning, går som en klocka i terrängen i fälttävlan, och bättrat på dressyren en hel del (numera fullt styrbar :P )
Det är en grymt härlig känsla, att vi har gjort det tillsammans du o jag. vi är ett bra team =)
Vi har haft hjälp på vägen, o tur är väll det, för vem vet hur det annars hade gått? om Anna hade sagt, "Den där är galen, lämna tillbaka" men det gjorde hon inte, hon såg din kapacitet och sa åt mig att jag var tvungen att lägga ner mkt jobb,men att du kunde bli riktigt bra och jag visste innerst inne, från första gången jag såg dig att du kunde.
 och än är inte sagan slut, jag vet att du har mer att ge
För mig är du världens bästa, nu kan du väll hålla dig frisk så ska vi ut o sopa banorna!!
Finns nog inte ord att beskriva hur man kan känna så som jag gör för en häst, men den som en gång älskat en häst vet vad jag menar. I Adore u
Jag älskar dig Wixi!


image188
Precis fått hem dig :) 24 Oktober 2003


image173
Och 4år senare.... i Oktober 2007


image189
Inte var du speciellt vacker ;) då.

image190
Men du har gåttt o blivit en riktig snyggging!