Schleten


Innan utgång!

Men kul var det i Lördags, tack för en bra kväll brudar! Det är lite farligt med bag in box, det tar ju aldrig slut ;) Sen var vi på Frimis o härjde, sjukt mkt folk! Men förfest är alltid bäst!
Sen får jaginte glömma grabbarna i leopardsviten, top notch..så nu har jag hälsat ;)

Han till vänster vill vara med på kort. Honom känner vi inte.


Söndagen, efter lite powernap, var jag jättehurtig, cyklade de nästan 2 milen till stallet! De ni!
På kvällen var det bio, med en av dom bästa =) vi såg Marley & Me. Verkligen sevärd, speciellt för oss som gillar djur. Båda satt o bölade i slutet av filmen, men den var rolig också. Dock var vi bara 6 pers i salongen..haha. Men dessto färre personer att störa sig på ;)Nu har jag precis varit på bilprovningen med hästtransporten, o den gick igenom!  Så nu är det bara att tuta(?) o köra 2år till nästa gång.

Ta inte ut något i förskott

speciellt inte negativa saker. Men jag kan inte låta bli att haka upp mig lite, tänk om det blir så. huuu 1år i närheten av 2 människor jag inte klarar av, frågan är om de är värt de? Jag brukar inte vara den som är den, men i detta fallet. hm..
Falska OÄRLIGA människor är det värsta jag vet!  Rövslickeri på hög nivå!
Jag kan bara göra mitt bästa o hoppas. Gah.

Träning utan häst

jupp. idag har jag varit på danspass på F&S. Superkul! Men lite småjobbigt innan man lär sig rörelserna.
+ att jag har kommit igång i jogga, det bästa är ju att man förbättrar sig för varje gång o orkar mer o mer!

I em ska jag hoppa N, vi ska tävla på Fredag 2st 110. W är på bättringsvägen, ömmar knappt i ryggen nu, måste få tag i ET igen så hon kan komma ut.. o ikväll blir det grill o party!