Träning och tävling

Lite uppdatering kan vara på sin plats.Vi har hunnit med  2 hopptävlingar under hösten, debuterat 100 cm. I debuten fick vi startsignal så fort vi kom in på banan, det var spänt och sedan hade vi världens oflyt med ett ekipage ivägen som inte flyttade på sig och när de väl gjorde det red de ännu mer i vägen...) 2 nedslag (en pga långt fram på distansen eftersom vi travade in och fick nedslag på hindret efter, och en pga ryttarmiss som inte ramade in yttersidan)
 
2 veckor senare åkte vi iväg igen, han var duktig men jag satt bara kvar över 2 hinder, min första avramling på honom! Så vi tog vi olika vägar efter hindret när hästen före gick ut ur ridhuset. Så himla typiskt!
 
Vi har varit och ridit första träningen för förbundskaptenen, väldigt nyttigt och massor bra inför framtiden:) Vi var även och hoppade inomhusterräng för professorn i måndags. Han skötte sig jättebra, även om sprången inte blir de allra bästa så slappnade han av fint och professorn tyckte att det har hänt massor med honom sedan i somras när vi tränade för honom senast. 
 
Vinterplanen är en fyscheck, uppbyggnad av oss båda kombinerat med vila. Sedan hoppas vi att vi är väl förberedda och starka nog för 2018!
 


Kommentera här: