H Ö Ö K S kopierar v 2.0

Tävlingsnytt (Tompa gör ju reklam för grejerna! hihi kul. den pållen fanns på mitt gamla jobb.. Vi fick fixa löshår till hans man när han skulle vara med i Falsterbo för att kunna knoppa den,. Eftersom han hade kliat av sig all man eller haft halstäcke eller vad ägaren nu sa.) jaa vill man va fin får man ta till alla metoder, =)

Iaf. så hade dom ju kopierat lite nya saker. Hööks alltså. Fortfarande Copycat enligt mig. Newmarket Golden Stripe täckena. Ni vet de gul/röd/svarta täckena är tillbaka.Horseware har ju tom kommit med sådana jackor. jag vet inte..hm...Det är ju eg. jävligt fult. Jag menar gult? o Rött? hur snyggt e det...nänä.. men jag har faktiskt använt sånna filtar. Men på ett sätt så är det ju ändå snyggt. klassiskt liksom funkar alltid, även om färgerna inte är dom snyggaste. ja lite kluven där :P Men en jacka är ite så värst fab. iaf. hahah elller?
image262

Tävlingsschabrak Hööks vs Kingsland

Strumpor Hööks  vs Strumpor PK International

Newmarket täcke Hööks  vs Horseware eller varför inte Shires
 
Tävlingsregnbyxa Hööks vs Tävlingsregnbyxa Kingsland

Tävlingströja Hööks vs Kinsgsland tävlingspiké finns i vit o ljblå. den med,

Showmaster Benlindor Hööks vs Equiline Benlindor


Nu ska jag sova..!

1 Anonym:

skriven

hej, det slog mej den tanken häromdagen att hökks kopierar allt från de stora märkena, de gör mig så förbannad för om man då har köpt ett kingsland schabrak som är jävligt dyrt o fint a o sen kommer då hööks med en billig j^vla kopia:( man blir ju så sur asså .. samma sak med du vet kingsland strumporna som även då hööks kopierade:( de är fan dålig stil tycker jag :( ja, å sen för ett tag sen köpte jag en sån du vet tävlings tröja från Kingsland , jag för att var lite fin o så:) ja o sen kommer hööks o kopierar det:( o man vill ju vissa att man själv inte hat en j^vla kopia men så tor ju anndra att man är en sån "kopia köppare" ( obs! på hittat ord) det var bara det jag ville säga:)

2 Anso:

skriven

Ja det är ju för djävligt att dom som inte har råd att köpa omotiverat dyra kläder kan köpa liknande till vettigt pris!

3 lotta:

skriven

vist lite tråkigt är det ju. Men dyrare märken de vinner ju på att ta fram designe och sen att hööks kopierar, ja de är ju ett billigare märke-har inte pengar för att designa. Ja tycker det är okej att kopiera, kul för de som inte har råd med dyrare. sen vet ju alla att hööks aldrig kommer konstruera bättre skydd än veredus ;):P

Kommentera här: